Lasten pahoinvointiin on saatava apua ajoissa!

Hanna Laine ja Koirat

Elämme aikaa jossa meillä on hyvinvoivia lapsia enemmän kuin koskaan. Samaan aikaan lasten ja perheiden palveluihin myös panostetaan taloudellisesti paljon. Kuitenkin osa lapsista voi todella huonosti ja tuntuu, että heille ei löydy oikeaa paikkaa jossa apua tilanteeseen pystytään tarjoamaan. Mikä sitten on mennyt vikaan? Uskon itse, että montakin asiaa.

Lue kokonaan

Juostaan lastensuojelun ongelmien perässä

Tampere lisäsi pahasti ruuhkautuneen lastensuojelun resursseja ja se onkin tarpeen. Näin on toimittu myös Valkeakoskella ja Ylöjärvellä. Resurssien lisäykset menevät tällä hetkellä sinne, missä on todellinen hätä. Myös tiimimallien kehittäminen sosiaalipalveluiden sisällä ja systeemisen lastensuojelumallin eteenpäin vieminen tuovat todennäköisesti hyviä tuloksia pitkässä juoksussa.

Lue kokonaan

TUL 100 VUOTTA!

Leena Mankkinen

Vuosi 2019 on Suomen Työväen Urheiluliiton 100 vuotta kestäneen toiminnan juhlavuosi

Liiton perustamiskokous pidettiin Helsingissä Koiton talossa 26. tammikuuta1919, heti sisällissodan jälkitunnelmissa. Paikalla oli edustajia 56 seurasta eri puolilta Suomea. Perustajaseuroista on 45 edelleen hengissä. Kaikkiaan toimivia seuroja TUL:ssa on lähes 900 ja niissä edustettuna 75 eri lajia.

Lue kokonaan